olvasói levél

2018.01.18. 07:08

Igenis meg lehet élni itthon is!

Olvastam a cikket, hogy itthon nem lehet megélni. Én azt mondom, hogy igenis meg lehet élni! Mi a párommal fenntartunk egy lakást, egy autót és mindig tele a hatfiókos fagyasztó, nekünk ennyi fér bele a keretbe – írta olvasónk.

Olvasónk írta

Akik viszont elhagyják az országot, mondván, hogy itt nem érdemes dolgozni, mind egy szálig kapzsi, luxusimádó emberek. Ezt nem azért írom, mert ítélkezni akarok, ahhoz nincs jogom!

Ma az a trendi, hogy ó hát az én párom külföldön dolgozik, s van akinek bejön, van aki meg jól pofára esik! Családok hullanak szét és mindezt a flanc, a luxus miatt. Mondják, hogy nincs itt munka, meg, hogy na én annyiért nem dolgozok akkor... munka van, továbbképzés van, családi kedvezmények vannak. Hol a gond? A gond ott van, hogy ha a szomszédnak flancos autója van, akkor az enyém még flancosabb legyen, s sorolhatnám vég nélkül.

Gyulán élek és sajnos sokat megfordulok a kórházban, mint beteg. Minden tiszteletem a dolgozóké, akik nem elmenekültek, hanem lelkesen gyógyítanak. Egy szónak is száz a vége: munka van, csak könnyebb megfutamodni és nyavalyogni.

Ez az én magánvéleményem, pártatlanul.

Szűcs Tünde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában