Közösen, egy jó ügyért

2024.04.05. 17:17

Battonyai kutyák életét mentik meg a csabai könyvakcióval

A tavalyi projekt sikere után úgy gondolta a főszervező, Rostás Stephan, a békéscsabai Kornélia Grill & Bar pincére, hogy ebben az évben is tesz egy jó ügyért. Bízik benne, hogy sikeres lesz a kezdeményezése, és minél több kutyának segíthetnek a Battonyai Állatmentő Alapítvány jóvoltából.

Nyemcsok László

A tavalyi évben is nagy sikert aratott a kezdeményezés

Fotó: Bencsik Ádám-archív

Rostás Stephan elmondta, április 10–12. között, szerdától-péntekig könyvvásárt tartanak a Kornélia Grill & Bar előtt 10 és 18 óra között. Szabadon lehet választani egy-egy könyvet, és mindenki saját belátása szerinti összeggel támogatja a kezdeményezést.

Stephan hangsúlyozta, folyamatosan érkeznek a könyvfelajánlások a Vegyél egy könyvet, és ments meg egy kutyaéletet! elnevezésű akcióra. Többen a jó ügy mellé álltak azzal is, hogy licitre bocsátanak klímától a sportolói mezig több dolgot is.

A főszervező kiemelte, most elsősorban két hagyatékból lehet majd könyvet válogatni, ez csaknem háromezer kötetet jelent. Emellett Bauer Barbara írónő is számos könyvét ajánlotta fel, és ezeket dedikálja is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában