Támogatás

2024.03.16. 12:16

Idén is lesz jótékonysági bál Gerlán

Idén is megrendezi a Gerlai Általános Iskola szülői munkaközössége a Tavaszi Jótékonysági Bált. Bodzás-Bőtsch Emese elmondta, április 13-án 19 órakor kezdődik a rendezvény az intézmény tornatermében.

dr. Nagy Szilvia

– A vacsora marhapörkölt lesz, működni fog a helyi koktélbár és zenés meglepetésprogrammal is kedveskedünk a résztvevőknek. A szülői munkaközösség üzemeltet majd büfét, aminek teljes bevétele szintén a gyerekeké lesz – sorolta a szülői munkaközösség elnöke. Hozzátette, az iskola vezetése teljes mellszélességgel velük van, sőt, egyre nagyobb a szülői összetartás is. Látják, hogy van értelme a szervezésnek, az összefogásnak.

Gerlai diákok a legutóbbi, budapesti kiránduláson.

– A bálon befolyt támogatásból nyári táboroztatást szeretnénk megvalósítani. Minden évben szokott lenni egynapos kirándulás, tavaly Budapestre utaztak a diákok. Ezen túl szeretnénk megajándékozni őket egy többnapos élménnyel. Sok gyermek még a Balatont sem látta, a vármegyén kívül nem utazott sehova. Régen hagyomány volt az ottalvós tábor, ezt felidézve céloznánk meg a magyar tengert pár napra, ha elegendő pénz összegyűlik. Az előző év sikerén felbuzdulva még több bálozóra számítunk – részletezte. Hozzáfűzte, tavaly lakodalmi hangulat volt a rendezvényen, mindenki jól érezte magát, összesen 1,7 millió forint gyűlt össze. Sok vállalkozó és magánszemély ajánlott fel tombolatárgyat, idén is értékes nyereményeket sorsolnak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában