Gázrobbanás

2024.02.17. 09:29

Összefog Mezőhegyes a károsultak javára

Megremegtek a falak, komoly károk keletkeztek abban az ómezőhegyesi lakásban és a szomszédban, ahol berobbant a gáz február 8-án. A város polgármestere felhívást tett közzé, összefogással segítenek.

Csete Ilona

Forrás: shutterstock

– 2024. február 8-án az Ómező 29. szám alatti sorházban gázrobbanás történt. Az önkormányzat az érintett lakókat átmenetileg elhelyezte, a károsultak minden segítséget megkaptak. A lakások helyreállításával folyamatosan foglalkozunk. Többen kerestek meg azzal, hogy tárgyi és pénzbeli adománnyal segítenék az érintett lakás tulajdonosát – fogalmaz Pap István Tibor polgármester a város hivatalos közösségi oldalán. 

A történtekről, robbanásról  hírportálunk is beszámolt azon az estén.

– A lakossági megkeresések okán tájékoztatom Önöket, hogy a Mezőhegyes Városért Közalapítvány 11733151-20002987 számlaszámára juttathatják el adományaikat. A közlemény rovatba kérem tüntessék fel, hogy Tóth József támogatása – olvasható a bejegyzésben.

Komoly károk keletkeztek a lakásban

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában