Katasztrófavédelem

2024.02.08. 18:51

Berobbant a gáz Ómezőhegyesen, egy sorházi lakásban

Robbanás történt Mezőhegyesen, egy sorház szélső lakásában.

Csete Ilona

Forrás: Shutterstock/ illusztráció

Berobbant a gáz egy mezőhegyesi sorházi lakásban – érkezett hírportálunkhoz lakossági jelzés. 

A helyszínen sokan kíváncsiskodnak, a történtekről szóló hírek gyorsan terjednek. Körülbelül egy órája történt az eset a 18-as major 8 lakásos sorházának a szélső lakásában – értesültünk.
A robbanás kidöntötte a két lakás közti válaszfalat.
Azt már a helyszínen tudtuk meg, hogy begyújtás közben (Siesta kályha) robbant be a gáz az ómezőhegyesi ingatlanban. A lakásban használt gázpalack nem robbant fel, azonban kidőlt a két lakás közötti válaszfal. 

A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók kihozták az épületből a palackot, amelyet nyitott állapotban találtak. Az esethez a mentők is kiérkeztek.

A legfrissebb információink szerint egy sérült van. Őt súlyos sérülésekkel szállítják kórházba. 

Statikus is érkezett a helyszínre, megállapította, hogy két ingatlan vált lakhatatlanná, (ahol a robbanás történt és mellette lévő).

Pap István Tibor polgármestert is a helyszínen értük el - elhelyezünk mindenkit éjszakára. Intézkedtünk, önkormányzatunk biztosít ingatlant számukra. Tájékozódunk kinek van szüksége hossztávú segítségre - nyilatkozta megkeresésünkre a város vezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában