Nyugdíjas farsang

2024.02.19. 07:16

A komlósi nyugdíjasok telt házas farsanggal búcsúztatták a telet

Közösen ünnepelte szombaton a farsangot a tótkomlósi nyugdíjas szervezet a környék partner klubjaival, egyesületeivel. A természet háza nagyterme megtelt. A Maszkabál című Gryllus Vilmos dallal hangolódtak.

Csete Ilona

A szomszédos települések klubjaival farsangoltak a komlósiak

Fotó: A szerző felvétele

Krska Pálné, a Tótkomlósi Városi Nyugdíjas Klub vezetője köszöntőjében elmondta, immár hagyományos programjuk nagy népszerűségnek örvend. 

Zsura Zoltán polgármester is köszöntötte a közösséget, azt az aktív korosztályt, akik csodálatra méltó módon a mindennapokban is lelkesek, ötletesek. És ez érződött ezen a farsangi alkalmon is, hiszen megtöltötték a nagytermet. Tájékoztatást adott a városvezető az éppen most zajló, kívül s belül megújuló idősek bentlakásos otthonáról. Bárki megtekintheti még az átadás előtt, kedden délután lesz erre lehetőség.

Együtt farsangoltak a komlósiak az ambrózfalviakkal, a kardoskútiakkal, a kaszaperiekkel, a békéssámsoniakkal, a marosleleiekkel, a nagyériekkel, a rákóczitelepiekkel, a mezőkovácsházaikkal. A hangulat akkor vált igazán farsangivá, amikor néhányan jelmezt öltöttek magukra, és a színpadon hatalmas tapsot arattak, majd táncos vigassággal töltötték a közös délutánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában