Visszatekintő

2024.01.21. 17:16

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó ütközött pénteken délután Doboz és Vésztő között. Információink szerint a kocsi árokba hajtott és ki is gyulladt, de mire kiértek a tűzoltók, addigra megfékezték a lángokat. A balesetben négyen sérültek meg.

A Békési Férfi Kézilabda Club felnőtt csapatánál hagyománynak számít az év eleji közös disznóvágás. A hétvégi közösségerősítő programot idén is remek hangulat jellemezte a Libás Tanyán, ahol a megszokott vendégszeretettel várták a fiúkat.

Szerdán reggel autó csapódott a Fekete-Körös híd egyik tartóoszlopának. Ketten utaztak a gépkocsiban, szerencsére mindketten megúszták a balesetet sérülés nélkül. 

Az elmúlt hetekben országszerte több Mol benzinkúton is felújítási munkálatok zajlottak, sokak meglepődésére azonban nem pusztán egyszerű ráncfelvarrás történt. 

Közel 20 millió forint tűnt el egy békési férfi számlájáról azután, hogy magukat banki ügyintézőnek kiadó idegenek hívták fel. A csalás egyik gyanúsítottját a rendőrök elfogták, és többek között pénzt, autókat, arany ékszereket foglaltak le tőle.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában