Baleset

2024.01.19. 16:33

Busz és autó ütközött Vésztő és Doboz között - galériával

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó ütközött pénteken délután Doboz és Vésztő között – közölték a rendőrségen és a katasztrófavédelemnél. A balesetben négyen sérültek meg.

Licska Balázs

Illusztráció: MW

Információink szerint a kocsi árokba hajtott és ki is gyulladt, de mire kiértek a tűzoltók, addigra megfékezték a lángokat. Az autó vezetője beszorult a kocsiba. A helyszínre vonultak a békéscsabai, a mezőberényi hivatásos, valamint a békési önkormányzati tűzoltók, továbbá a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs arról adott tájékoztatást, hogy a mentésirányításuk egy mentőorvosi kocsit, két esetkocsit és két mentőgépkocsit riasztott a helyszínre. Az ellátás és kórházba szállítás ezekben a percekben is zajlik.

Helyszíni információink szerint az autó sofőrje mellett a buszon utazók közül egy utas sérült meg az ütközésben. 

Frissítés

Hangai József mentőtiszt tájékoztatása szerint bajtársai a helyszínen egy súlyos, többszörös sérülést szenvedett személyt és három könnyebb sérültet láttak el, majd szállítottak kórházba a beavatkozásokat követően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában