Visszatekintő

2023.12.22. 16:41

Szomorú hírek lengték be a márciust Békésben: ezek voltak a legolvasottabb cikkeink

Egyáltalán nem telt eseménytelenül a 2023-as év Békés vármegyében, összegyűjtöttük hát, mely cikkeinkre kattintottak márciusban a legtöbben a BEOL.hu hírportálon.

Beol.hu

Ez érdekelte a legjobban olvasóinkat

Pályafelújítás miatt április 10-ig pótlóbuszra kellett szállnuk a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon.

Bejelentette dr. Sztankóné dr. Buki Mária háziorvos, hogy befejezi háziorvosi tevékenységét és nyugdíjba vonul. A szakember a praxis elidegenítésére előzetesen megállapodást kötött dr. Barabás Zsolt belgyógyász, nefrológus szakorvossal, így a helyét ő vette át a 7. számú háziorvosi körzetben. A doktor korábban Gyulán, a kórházban dolgozott, de Békéscsabán él.

Kocziha Tünde, aki két cikluson át, 2010 és 2019 között volt önkormányzati képviselő Békéscsabán.

Dr. H. Nagy Katalin főorvos, gyermekgyógyász, pulmonológus és diabetológus szakorvos látja el a gyermekorvosi feladatokat Eleken. Dr. H. Nagy Katalin nem egyedül érkezett, vele tartott a Berci névre hallgató terápiás kutyája is.

Meghalt dr. Isztin Lídia dombegyházi háziorvos. Családtagjai, barátai, ismerősei, tisztelői körében kísérték utolsó útjára, a dombegyházi temetőbe.

 


 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában