Advent

2023.12.04. 18:13

A község parkja összehozta a magyarbánhegyesieket

Megtelt a tér Magyarbánhegyes központjában, olyan sok fellépő és nekik tapsoló szülő, ismerős, az adventre hangolódó falubeli örült együtt a közösségi alkalomnak a hétvégén. Sódarné Varga Gyöngyi polgármester köszöntője után Bilibók György plébániai kormányzó áldotta meg a díszes adventi koszorút.

Csete Ilona

A gyerekek műsorára is sokan kíváncsiak voltak.

Fotó: Facebook

Megkezdte működését a Tünde óvó néni – Tégy Jót Alapítvány Magyarbánhegyes lakosai javára. Ezúttal az önkormányzattal, a napközikonyhával közösen, az adventi időszak első hétvégéjén, az ünnepi készülődés időszakában meglepték a magyarbánhegyesieket, a szépen feldíszített karácsonyfa és az adventi koszorú köré gyülekezőket forró teával, forralt borral, szaloncukorral.

Az ünnepvárás idején is kedvelt helyszín a feldíszített park. Fotó: Facebook

A település óvodásai és az iskolások nagyon szép műsorral kedveskedtek a résztvevőknek. A község díszeivel, az ötletes megoldásokkal látványos lett idén is a park és környezete. Mielőtt felkapcsolták volna a díszfényeket (négy önkormányzati képviselő és a polgármester felajánlva a tiszteletdíját) pótolták, kijavíttatták a hibákat. Mostantól a díszvilágítás is hangulatossá teszi a várakozás időszakát Magyarbánhegyesen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában