Graffitik

2023.10.11. 11:15

Újabb falfirkákat távolítottak el a csabai patrióták

A Patrióta Békéscsaba Egyesület, az Előre 1912 Akadémia, valamint a BioCleaning csapata közösen lépett fel csabai falfirkák eltávolításáért.

Gyemendi Réka

Fiatal sportolókat is bevontak a munkába.

Forrás: Patrióta Békéscsaba Egyesület

Ahogy az egyesület írta, még májusban láttak neki, hogy eltávolítsák a település különböző épületeit csúfító falfirkákat, ezt az akciót folytatták a múlt héten. 

– Immáron igazi közösségi összefogásként valósítottuk meg mindezt: egyesületünk tagjai, fiatal sportolók és egy helyi vállalkozó segítségével második nekifutásra sikerült teljesen eltávolítani a Tolnai utca melletti dombnál a futópálya mellett található graffitit. Köszönjük szépen Szekeres Lajos és edző kollégái segítségét, illetve a fiatalokét, akik szabadidejükben velünk tartottak. Hálásak vagyunk a BioCleaning-nek is, hiszen mind az eszközöket, mind a technológiát, mind pedig a környezetbarát anyagokat ő biztosította – fogalmaznak.

Az egyesület a város lakosságát arra kéri, hogy ha bármilyen más, forgalmas helyen falfirkával találkoznak, akkor jelezzék feléjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában