Összefoglaló

2023.10.31. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. október 31.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. október 31-én.

Beol.hu

Hárman haltak meg egy balesetben Alsónemesapátinál, egy fiatal lány is életét vesztette. Két személygépkocsi ütközött össze.

Robbantással fenyegetőzött egy muzulmán öltözéket viselő nő Párizsban, hasba lőtték a rendőrök. Rálőtt a francia rendőrség kedd délelőtt a párizsi metróban egy nőre, aki szemtanúk szerint terrortámadással fenyegetődzött és azt kiáltotta, hogy Allah akbar! – közölték rendőrségi források, írja az MTI.

Közegészségügyi katasztrófa fenyeget Gázában.

Változik a vonatok és a távolsági buszok menetrendje mindenszentek ünnepén és halottak napján – hívta fel a figyelmet az MTI-hez eljuttatott közleményében a MÁV-Volán-csoport. Az őszi szünet miatt is érdemes figyelni a menetrendet.

Vadállat vágtatott az Üllői úton, óriási felfordulást okozott. A sokkos állapotban lévő dámszarvast végül sikerült beterelni egy erdőbe.

A Csanádapácai Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói közösen gyűjtöttek több, mint három zsáknyi játékot. Az akcióról az iskola pedagógusa mesélt, amikor bevitték az adományokat az Orosházi Dr. László Elek Kórházba.

Hiteladósok százezreit érinti: tovább nyújthat védelmet a kamatstop. A kamatstop – amellyel a hamarosan induló nemzeti konzultáció is foglalkozik – eddig bő háromszázmilliárd forintos kiadástól kímélte meg a kedvezményezetteket.

A polgárőrök Mindenszentek és halottak napja környékén megerősített szolgálatot látnak a temetőkben, illetve a temetők előtt – tájékoztatta hírportálunkat Gyarmati Sándor. A békési, egy személyben a Békés Vármegyei Polgárőrség elnöke elmondta, az utakra is jobban figyelnek, hiszen az év ezen időszakában megélénkül a közlekedés, többen kelnek útra.

Emlékhelyet és emléktáblát avattak kedden Békéscsabán, a rendőrség székházában. Az előbbi az Orosházi Határőr Igazgatóság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság valamennyi egykori, elhunyt munkatársának tiszteletére készült.

Tényleg itt a fizetős Facebook és Instagram, megmondjuk, mennyibe kerül. Az előfizetéses rendszert a tulajdonos Meta közlése szerint novembertől bevezetik az EU-ban és Svájcban élők számára – így Magyarországon is. Nem lesz olcsó.

Fizetés nélkül távozott egy magyar színész egy benzinkútról. Teletankolta az autóját, aztán elhajtott.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában