Békés vármegye

2023.10.31. 14:51

Megerősített szolgálatot látnak el a polgárőrök

A polgárőrök Mindenszentek és halottak napja környékén megerősített szolgálatot látnak a temetőkben, illetve a temetők előtt – tájékoztatta hírportálunkat Gyarmati Sándor. A békési, egy személyben a Békés Vármegyei Polgárőrség elnöke elmondta, az utakra is jobban figyelnek, hiszen az év ezen időszakában megélénkül a közlekedés, többen kelnek útra.

Papp Gábor

Korcsok János, Gál Sándor Lászlóné és Csonka László

Fotó: Bencsik Ádám

– Természetesen előfordulhat, hogy valaki véletlenül lezáratlanul hagyja a járművét vagy éppen a kerékpárját, ezért igyekszünk ott lenni a temetők előtti parkolókban is, hogy ezzel ne éljenek vissza tilosban járók – tette hozzá Gyarmati Sándor. – A temetőkben ugyancsak ott vagyunk, mert szintén megtörténhet, hogy valaki a síron felejti a táskáját vagy valamilyen értékét. Erre is igyekszünk figyelni.

Gyarmati Sándor elmondta, Békésen nem csak a legforgalmasabb temetőkre, így a Rózsa, a katolikus és a Malomvégesi temetőre, hanem a bánhidai és az ibrányi temetőre is.

– Természetesen ezúttal is szorosan együttműködünk a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitánysággal, velük összhangban végezzük önkéntes munkánkat – hangsúlyozta Gyarmati Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában