Beol podcast

2023.09.14. 10:48

Környezettudatosságra buzdít a natúrpark: Pócsi Gabriella a Beol podcast vendége

Mozgásra invitálja és környezettudatosságra buzdítja az embereket a békéscsabai székhelyű Körösök Vögye Natúrpark Egyesület, amelynek munkaszervezet-vezetőjével, Pócsi Gabriellával beszélgetett a Beol Podcast adásában Vásári Erzsébet újságíró.

Vásári Erzsébet

Pócsi Gabriella

Fotó: Für Henrik

Számtalan kisebb és nagyob rendezvényre invitálja a lakosságot és a civil szervezeteket a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület, amelynek fő működési helye a békéscsabai Széchenyi ligetben található. Itt szerveznek többek között termelői vásárokat, majálist, nyári táborokat, és különböző mozgásra invitáló programokat. Egy dolog közös mindegyikben, mégpedig a környezettudatosságra való buzdítás és nevelés. Ezt ugyanis minden programba igyekeznek belecsempészni valamilyen formában, szóljon az gyerekeknek, vagy felnőtteknek. A natúrpark életéről, programjairól és főbb céljairól Pócsi Gabriella munkaszervezet-vezető számolt be podcastünkben.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában