A betegek türelmét kérik

2023.07.06. 15:08

Egyszerre három háziorvos is távozott Vésztőről

A betegek türelmét kérik Vésztőn, ahol – mint ahogy az önkormányzat Facebook oldalán írták – folyamatosan keresik a lehetőségeket a még optimálisabb ellátás érdekében.

Licska Balázs

A távozó háziorvosok írásbeli indoklás nélkül, szabályszerűen mondták fel a szerződéseiket.

Fotó: Shutterstock

Karakas Anikó polgármester ismertette, hogy a távozó háziorvosok írásbeli indoklás nélkül, szabályszerűen mondták fel a szerződéseiket, a távozásuk okát szóban ismertették. 

Mint írta, dr. Ravasz Kinga a feladatát az önkormányzat által működtetett praxisban, tartós helyettesítés keretében, megbízási szerződéssel látta el, a díjazását és az egyéb feltételeket a képviselő-testület maradéktalanul biztosította számára. Azért ment el, mert a magánéletében változások jöttek, külföldre költözött. Közben dr. Kiss Ágnes azért távozott, mert pszichiáter szakorvosként olyan kórházi állásajánlatot kapott, amely több szempontot mérlegelve kedvezőbb feltételeket és körülményeket biztosított számára, mint a háziorvosi praxis. Pont most ment el dr. Juhász Lajos is, akinek az egészségi állapota a közel negyven évnyi túlterhelt munka következtében romlani kezdett. A család pihenésre, nyugodt életre biztatta, amelyet ő mérlegelt és elfogadott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában