Összefoglaló

2023.07.30. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. július 30.

A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-minden történt 2023. július 30-án.

Beol.hu

Vidám strandolásból tragédia: rejtélyes körülmények között a Balatonba fulladt egy fiatal férfi. Alex életerős fiatalember volt, senki sem érti, mi történt vele.

Címét megvédve világbajnok a női kardcsapat. A döntőben a franciákkal vívtak a magyarok csakúgy, mint egy éve: akkor 45-40-es magyar siker született, most 45-38-as.

Felháborító: lefestették a települések magyar nevét az útjelző táblákon. Kétnyelvű útjelző táblákat csúfítottak el ismeretlen tettesek a Kovászna megyei Bodzafordulón - számol be róla a Magyar Nemzet.

Július elsejei indulása óta több mint 650 ezer látogató kereste fel az online árfigyelő weboldalát - mondta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Dél-Békés országgyűlési képviselője, Erdős Norbert számolt be közösségi oldalán arról, hogy bemutatták dr. Navracsics Tibor miniszternek Dél-Békés Komplex Energetikai Ökoszisztéma és Vízgazdálkodási Mintaprojektjének kialakítását.

Tudja meg, mikor érkezik az augusztusi nyugdíj. Két olyan hónap lesz még idén, amikor hamarabb érkezik meg az összeg a számlákra.

Bevált a nagypapa jóslata: nagy meglepetés érte a füredi Anna-bálon a békéscsabai lányt. A 198. Anna-bált rendezték meg szombaton éjjel Balatonfüreden. Az Anna-bál Szépe választáson a 17 éves, békéscsabai Csenke Anna Viktória a második udvarhölgy lett a zsűri döntése alapján.

Gőböly György egy dél-békési község 14 éves diákja, aki szeptembertől kezdi a nyolcadik osztályt a Bereczki Máté Általános Iskolában. Azzal hívta fel magára a figyelmet a srác, hogy kunágotai garázsukban édesapjával közösen egy öreg Moszkvics Aleko felújításába kezdtek. Ami önmagában még nem hír. Nosza, hajrá, csinálják! Ám az autó egykor filmsztár volt. Ki hinné - pláne itt, Kunágotán, egy udvar közepén kissé viharvert állapotban. Meglátogattuk apát és fiát, mert a moszkvicsos történetről mi még keveset, ám a Youtube erre a témára nyitott és fogékony népe már annál többet tud.

Rekordméretű gardát fogtak a Hármas-Körösből – adott hírt a szenzációs fogásról a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége Facebook oldalán.

Hozzuk ki magunkból a legjobbat – erre gyúr az új okosóra. A most bejelentett Samsung Galaxy Watch6 és a Galaxy Watch6 Classic deklarált célja, hogy a nap minden percében támogassák a felhasználókat egészséges szokásaik kialakításában.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában