Dél-Békési Térségért

2023.06.09. 15:49

Társulási elismerést kapott két gyógyító Dél-Békésben

A Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa a kistérség érdekében valamely területen elért, az egyes települések érdekeit meghaladóan kimagasló teljesítményt, vagy huzamosabb időn keresztül folytatott kiemelkedő tevékenységet végzők részére alapította a legmagasabb szintű elismerést, a Dél-Békési Térségért kitüntetést.

Cs. I.

Dr. Cs. Tóth Zoltán, Kevermes 1. sz. háziorvosi körzet családorvosa, Csepreghy Elemér, Mezőkovácsháza polgármestere és dr. Dankó Alpár István főorvos

Fotó: Gigacz Balázs

A Dél-Békési Térségért díj egy időszak térségi szintű, kiemelkedő eredményességű, maradandó értékű, megbecsülést kiváltó, a térség fejlődését, elismertségét szolgáló tevékenységért adható.

Ebben a kategóriában két kitüntetési javaslat érkezett és a társulási tanács mindkét felterjesztést támogatta. A pénteki társulási ülésen a térség lakosságának évtizedeken keresztül nyújtott lelkiismeretes és áldozatos gyógyító munkája elismeréséül a Dél-Békési Térségért kitüntetést adományozták dr. Cs. Tóth Zoltánnak, Kevermes 1. sz. háziorvosi körzet családorvosának.

Dél-Békés lakosságának biztonságos és magas szakmai színvonalú központi orvosi ügyeleti ellátása érdekében végzett több éves, áldozatos szervező és vezetői munkájáért a Dél-Békési Térségért kitüntetés adományozásáról döntött a grémium dr. Dankó Alpár István főorvos részére, aki 8 éven keresztül biztonságos és magas szakmai színvonalú orvosi ügyeleti ellátás érdekében végzett szervező és vezetői tevékenységével szerzett magának elévülhetetlen érdemeket a térségben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában