60 év

2023.06.25. 08:05

Ingyenes strandbérletet adnak Mezőberényben

A hatvanadik életévüket betöltött, a városban állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a mezőberényi önkormányzat kedvezményes strandbérlet-támogatásként tízalkalmas bérletet biztosít évi két alkalommal a helyi Kálmán fürdőbe – tájékoztatott az önkormányzat.

Papp Gábor

Forrás: Shutterstock

A támogatás akkor nyújtható, ha a kérelmező jövedelme nem haladja meg a szociális vetítési alap mindenkori legkisebb összegének 500 százalékát, jelenleg 142 ezer 500 forintot. A támogatás nem áruházható, azt a jogosult csak személyesen érvényesítheti. A támogatás igénylése a Mezőberényi Polgármesteri Hivatal Szociális Csoportjának ügyintézőinél igényelhető kérelem kitöltésével, a megfelelő dokumentumok, a személyi igazolvány, a lakcímkártya, a jövedelem-nyilatkozat benyújtásával. A támogatás a jogosultságot megállapító jogerős határozat bemutatásával a Kálmán fürdőben vehető át.

A strandbérlet támogatás iránti kérelem benyújtási határideje első igénylés esetén június 30., második alkalommal történő igénylés esetén augusztus 15. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában