Programok

2023.05.28. 18:18

Száguldó motorosokkal elrajtolt a gyermeknap Orosházán - videóval

Kihagyhatatlan programja az orosházi gyermeknapoknak a kismotorosok felvonulása. Idén is a program első leghangosabb és legaranyosabb része volt, amikor a rajtvonal mögé felsorakoztak a legkisebbek.

Cs. I.

Orosháza szelfipontja most is népszerű volt.

Megtelt Orosháza belvárosa, az Árpád-kert vasárnap délután. A gyermeknapra érkeztek árusok, lengve kellették magukat a lufik. Az ugrálóvár folyamatosan "telt házas" volt. Akik a kreatív kézművesség mellett döntöttek, azok az árnyat adó fák alatt elhelyezett asztaloknál foglaltak helyet. 

A rendőrautót sokan kipróbálták.

Amikor a műsorvezető bejelentette, hogy hamarosan elrajtol a kismotorosok felvonulása, a kicsik felsorakoztak a rajtvonal mögé. Kis Rozália, a rendőrség baleset-megelőzési előadójának a kérdéseire ügyes válaszokat adtak, majd a zöld jelzésre dübörögve elviharzottak láberős járgányaikkal, sokaknak mosolyt csalva az arcára - néhány szülő igyekezett velük futólépést tartani...

Alkotói kis közösségek alakultak a fák alatt.

Az orosházi tánccsoportok bemutatóival folytatódott a program, s érkezett bűvész, volt gyermekkoncert, vasútmodell-kiállítás.

A kismotorosok idén is felvonultak. A szerző felvételei

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában