Hatvan

2023.05.17. 18:48

Dog dancing bajnokságon tarolt kutyáival a dévaványai Fehér Viktória – galériával, videóval

Fehér Viktória Lunával és Hayley-vel érte el szép eredményeket.

V. E.

Látványos produkciót mutattak be.

A napokban részt vettünk a VI. Hatvani Dado Dog Dancing Bajnokság és OEC Válogatón kutyáimmal, Lunával és Hayley-vel – osztotta meg hírportálunkkal a dévaványai Fehér Viktória. Elárulta, Luna Freestyle 1 kategóriában 1. helyezést ért el, amiért nagyon büszke kutyájára, hiszen a szép eredményt jutalomfalat nélkül érte el. Hozzátette, sokáig gondolkozott, hogy benevez-e a versenyre, de végül jól döntött. Luna ugyanis ismét bebizonyította, hogy nagy dolgokra képes.

Viktória joggal büszke kutyáira.

Viktóriától megtudtuk, Hayley szintén ebben a kategóriában 3. helyezést ért el. Rá is nagyon büszke, mivel sok kitartó munka eredménye az, hogy felállhattak a dobogóra. Ráadásul Freestyle 1-ben még sosem kerültek egyik kutyájával sem az első öt helyezett közé. Most pedig mindkettő a dobogón állt. Végül elárulta, Hayley még szerepelt HTM 1-es kategóriában is, ahol szintén 3. helyezést értek el. A versenyt Juhász Anikó szervezte, akiről korábban már elárulta hírportálunkak Viktória, hogy ő a példaképe a dog dancing területén, és rengeteget tanult tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában