Horgászat

2023.05.20. 16:52

Borosok szállták meg a csabai Néveri-tavat Örsújfaluból

Szlovákiából táborozott le családi, baráti társaság pár napja a békéscsabai Néveri-tónál, és sorra fogják ki a szebbnél szebb halakat. – Négyen Borosok vagyunk, de a jó pálinkát szeretjük, azzal is kínált meg a gazda – hangsúlyozta Boros Gábor.

Ny. L.

Örsújfaluból érkezett a baráti társaság a Néveri-tóhoz, a kép előterében Farkas Róbert

 – Örsújfaluból jöttünk, mely a szlovákiai Komárom része, hat kilométerre van a belvárostól. Van közöttünk azért Farkas is, mégpedig Róbert barátunk vezetékneve ez, és Robi unokatestvére Néveri László tógazdának. Farkas Róbert egyébként tulajdonosa a messze földön híres komárnói Kožená galantéria bőrszaküzletnek.

Boros Gábor szép tokhalakat fogott 

A társaság pontytól a kárászig többféle halat fogott, de a tokhalakra a legbüszkébbek. Többen most először emeltek ki ilyen fajta halat a vízből. A bográcsban a helyhez illően szombaton halászlé főtt, de azért némi házi vastagkolbász is előkerült.

Boros Gábor hangsúlyozta, bár először járnak a csapatból többen is a Néveri-tónál, de biztosan visszatérnek, olyan kedvesek az élményeik, és olyan kedvesek a vendéglátóik. És ahogy fogalmazott: ezt nem a pálinka mondatja vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában