Visszatekintő

2023.04.30. 15:28

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Shutterstock

Kamion és két személyautó ütközött a 44-es főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, Gyula irányában, a 124-es kilométernél kedden.

Összesen tizenhat battonyait vizsgáltak meg, láttak el kórházban ételmérgezés gyanúja miatt, közülük többeket még mindig fekvőbeteg osztályon kezelnek. Szalmonellafertőzés történt a dél-békési településen, az egyik vendéglő aranygaluskája okozhatta a bajt, de hogy pontosan mi történt, azt a hatósági vizsgálatnak kell kiderítenie.

Aranylábú kocsmatöltelék, egyszer úgyis börtönben végzi. Alakulhatott volna így is Árgyelán Jánosnak – akit gyerekkora óta Mazsinak becéznek –, a békéscsabai futball egyik ikonjának, az 1993-as esztendő Év labdarúgójának az élete. Ehelyett megkapaszkodott, hosszú ideje bontási és építőipari vállalkozó, saját telephellyel, gépparkkal. A gyulai Holdudvar apartmanház társtulajdonosa Dávid Zsolttal, aki korábbi csapattársa volt, de Békéscsabán is vannak ingatlanjai, nemrégiben két vendéglátóhelyet is vásárolt. Mégsem lóg ki emberei közül, fütyörészve, jókedvűen hányja a földet, dolgozik a markolóval.

A Kiscsákón gazdálkodó Csapóné Hernádi Noémit választotta meg alakuló ülésén a Békés Vármegyei Gazdasszony Tagozat elnökének csütörtökön délután a kondorosi művelődési házban. A szervezet 37 alapító taggal jött létre, de nyitott mindenki előtt, aki egyetért alapszabályukkal, céljaikkal. Az elnökségbe az újkígyósi Rákóczi Andreának, a szarvasi Rácz Ilonának és a kondorosi Óváriné Hronyecz Ivettnek szavaztak bizalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában