Félpályás útlezárás

2023.04.25. 10:36

Hármas karambol: kamion és két személyautó ütközött a csabai elkerülőn

Kamion és két személyautó ütközött a 44-es főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, Gyula irányában, a 124-es kilométernél.

Ny. L.

Fotó: Bencsik Ádám

Kamion és két személyautó ütközött a 44-es főút Békéscsabát elkerülő szakaszán, Gyula irányában, a 124-es kilométernél kedden délelőtt, néhány perccel kilenc óra után. Deményné Tűri Zsanett, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta, a kamion valamilyen okból megállt az úton. Fékezve ugyanígy tett a mögötte érkező személyautó is. Ezután is jött egy gépkocsi, ami már nem tudott megállni, és rálökte az előtte lévő autót a kamionra. Személyi sérülés nem történt.   

Várszegi György, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, műszaki mentés céljából a békéscsabai hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A mentők is kiérkeztek, de senkit nem kellett ellátni, kórházba vinni. A járművekből kifolyt olajat a közút munkatársai takarították el az útról. Az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom, torlódásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában