Aktualitások

2023.02.23. 20:59

Bejárták a fejlesztések helyszíneit Szarvason

A csütörtöki képviselő-testületi ülés előtt megtekintettük a folyamatban lévő és hamarosan induló beruházási helyszíneket – adta hírül Babák Mihály, Szarvas polgármestere.

V. E.

Beküldött fotók

A polgármester elárulta az Erzsébet ligeti Pavilonnál, a sportpályánál, az Erzsébet liget bejáratánál és az Arborétum utca elején is tájékozódtak az aktualitásokról.

Mint kiderült, már javában épülnek a parkolók az Erzsébet liget és a Liget Hotel között. Ezen a helyszínen megvizsgálták annak a lehetőségét is, hogy a parkolóterület ne csak egy, hanem kétsoros legyen a későbbiekben. A ligetben kicsit beljebb sétálva megtudták, hogy a Pavilon pillanatnyilag 65 százalékos készültségben van. Itt a kivitelezőtől azt kérték, hogy május 1-re készüljön el a beruházás.

Babák Mihálytól megtudtuk, a sportpályán is újabb lendületet vesz az egyesület beruházása. Az önkormányzat a pálya melletti utat újítja fel, ennek kapcsán meg kell még vizsgálniuk a nyárfasor kérdését is. Egyrészt azért, mert a gyökereik felnyomják az utat, amelynek a felújítása mos 24 millió forintba kerül majd, másrészt pedig azért, mert a sor egyik vége nagyon elöregedett, ugyanakkor emblemetikus, és hozzátartozik a pályához.

A polgármester a következő helyszínen ismertette, hogy a Cool4U Kft. és az önkormányzat közös beruházásában felújítják az Arborétum utca elejét. Ez a beruházás okozni fog némi kellemetlenséget az ott lakóknak, de bíznak abban, hogy ők is belátják, megéri majd, hiszen a beruházás elkészültével járhatóbb és kényelmesebb lesz ez az útszakasz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában