Nagy Ferenc

2023.02.02. 07:03

A csabai alpolgármester kérte a jaminai kátyúk javítását és a gallyak összeszedését

Nagy Ferenc alpolgármester komolyabb hibákat tapasztalt a Táncsics, a Bessenyei, a Rózsa, a Batsányi, a Jósika, a Szatmári és a Kolozsvári utcákban.

L. B.

Fotók: Nagy Ferenc/Facebook

Az enyhe tél ellenére a sok csapadék és az időnkénti fagyok nyomokat hagynak az utakon Jaminában – közölte Nagy Ferenc alpolgármester a Facebook-oldalán, hozzátéve: több utcában megjelent egy-egy kátyú, süllyed és töredezik az út széle. Komolyabb hibákat tapasztalt a Táncsics, a Bessenyei, a Rózsa, a Batsányi, a Jósika, a Szatmári és a Kolozsvári utcákban.

A kátyúkat jelezte a polgármesteri hivatal illetékes osztályának, és kezdeményezte a javítást is.

Mint írta, a téli időszakban csak a leginkább balesetveszélyes hibákat lehet javítani, ideiglenes jelleggel, hiszen megfelelő, tartósan strapabíró aszfalt csak melegebb időben áll rendelkezésre. Ezért a munkák többsége tavaszra és nyárra várható.

Hozzátette: feltűnő volt Jaminában, hogy nagyon sok a levágott és fák mellett hagyott gally. A gallyazások a téli időszakban folyamatosak, jelezte, hogy az elszállításnak is így kell történnie, a felgyűlt gallyakat minél előbb össze kell szedni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában