Beol podcast

2023.01.08. 09:58

Frankó Attilával folytatódik a Beol.hu podcast-sorozata

Vasárnap reggelente jelentkező podcast-sorozatunkban ismert Békés vármegyei emberekkel beszélgetünk különböző témákban. Hétről hétre minden, ami Békés. Frankó Attilával, a Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnökével, a békéscsabai Frankó Produkciós Iroda vezetőjével Nyemcsok László, a Békés Megyei Hírlap és a Beol újságírója beszélgetett.

Ny. L.

Frankó Attila nevéhez számos jótékonysági akció is kötődik /Fotó: Bencsik Ádám/

A Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnöke kitért arra, hogy 2000 óta szervez véradásokat, és ezen akciók során összesen már több mint háromezren nyújtottak segítséget. Január 10-én, kedden a 186. Békéscsabai Irodalmi Estek programot tartják meg a szervezésében, rendezésében. A Hotel Fiumében Reisinger János irodalomtörténész Ki nekünk Petőfi Sándor? című kötetét mutatják be. Frankó Attila szólt arról is, honnan jött az irodalmi estek ötlete. A békéscsabai lecsófesztivál sem maradhatott ki, hasonlóan a Frankó Dance Fesztiválhoz vagy a karácsonyi vásárok megtartásához.

A hallgatók megtudhatják, miként lett Delhusa Gjon és Balázs Pali menedzsere, és hogy esküvőjére eljött jó barátja, Pataky Attila, az Edda frontembere is.

Frankó Attila beszélt arról is, hogy sok jóakaratú ember segítségével minden sikerülhet. Így tudott a Covid idején százezer maszkot biztosítani vagy minden szenteste előtti napon ételt és ruhát osztani a rászorulóknak. Tizenötezer gyermek ingyenes szórakoztatását is önzetlenül felvállalta az évek során, valamint Mikulásként ajándékokat vitt a gyermekeknek a békéscsabai kórházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában