Koncert

2022.12.17. 10:56

Klasszikus és rockzenei mixet hozott a szlovák zongoravirtuóz Békéscsabára

Jozef Holly szlovák zongoravirtuóz és együttese ajándékozta meg egy karácsonyi koncerttel a közönséget a minap a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Ny. L.

Klasszikus és rockzenei mixei, valamint különösen érzelemdús saját művei mellett zenekarával a klasszikus zenétől a filmzenén át egészen a rock műfajig csendültek fel dallamok. A zenészek fantasztikus atmoszférát teremtettek.

A Határon túli Szlovákok Hivatalának (HTSZH) közvetítésével lépett fel a zenész Békéscsabán. Milan Ján Pilip, a HTSZH elnöke volt a koncert fővédnöke, Paulik Antal, a magyarországi szlovákok parlamenti szószólója társrendezőként járult hozzá a sikerhez. A Csabai Szlovákok Szervezete a koncertet a magyarországi nemzetiségek napjának is ajánlotta Szlovákia önállósodásának 30 éves jubileuma mellett.

Jozef Hollynak a koncert után a Csabagyöngye előterében mindenkihez volt jó szava, és közös fotózásra, autogramosztásra is lehetőséget biztosított közönségének, majd baráti hangulatú beszélgetéssel zárult az este.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában