Szolgáltatás

2022.12.28. 13:40

Így intézheti postai ügyeit Orosházán

Év végével változik a helyzet a városban: az Állomás utcai posta szünetel, a szentetornyai viszont újra kinyit.

A szolgáltató elfogadta a városvezetés érveit. Forrás: MW

„A héten még lehet ügyeket intézni a 2-es postán, de ma már kikerültek a tájékoztató plakátok, miszerint január 2-ától az Állomás utcai posta szünetel (a legközelebbi az 1-es főposta, ahol ügyeket lehet intézni jövő héttől), míg a szentetornyai, Kiss Ernő utcai postát a szolgáltató újra nyitja” – írja közösségi oldalán Dávid Zoltán, Orosháza polgármester.

Emlékeztetett: a lakosság jogos igényeire reagálva kérték erre a cserére a Magyar Postát, a szentetornyai területen lakók számára nagyon nehézkessé vált az 5-ös posta ideiglenes bezárásával a postai ügyek intézése. Rákóczitelepen vállalkozó bevonásával egy postapontot alakítanak ki, ami várhatóan februárban indul el és szolgáltat teljeskörűen.

Dávid Zoltán leszögezte: Orosházán tehát január másodikától az 1-es főposta és az 5-ös, szentetornyai posta fogadja az ügyfeleket, majd februártól a rákóczitelepi Virág ABC-ben is lehet csekket fizetni, levelet feladni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában