Visszatekintő

2022.12.29. 10:33

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink szeptemberben

Január elsejéig minden nap megmutatjuk egy-egy hónap legolvasottabb cikkeit. Ma megnézzük, hogy melyik az az öt cikk, amire a legtöbben kattintottak szeptemberben.

Bezárt a megyeszékhelyen, a Csaba Centerben a Fun City Bowling Bar. Hrabovszki György, a bevásárlóközpont igazgatója megkeresésünkre közölte, a bérlővel lejárt a szerződésük, és ezt közös megegyezéssel nem hosszabbították meg.

A közétkeztetéssel kapcsolatban lakossági és intézményi észrevételeket egyaránt kapott Szarvas Péter polgármester. A jelzéseket követően szeptemberben meglepetésszerűen ellátogatott az egyik általános iskolai menzára, hogy egy gyors kóstolást követően közvetlenül a gyerekektől és a pedagógusoktól kérdezze meg, milyennek ítélik az ebédet: zöldségleves, valamint paradicsomos káposzta fasírttal volt a menü.

Hívatlanul jelent meg egy férfi Békéscsabán, egy lakodalomban. Míg a vendégek szórakoztak, addig ellopott egy őrizetlenül hagyott táskát, egy laptopot és egy elektromos cigaretta készüléket. A rendőrök az újkígyósi férfit rövid idő alatt elfogták és lopás gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Előzés záróvonalon, kanyarodás kézben tartott telefonnal, vezetés és utazás biztonsági öv nélkül. Szeptemberben több, szabálytalanul közlekedő járművezetőről készítettek felvételt a drónos közúti ellenőrzéseket végző rendőrök Békés megyében. A szabályszegések következményekkel járnak.

A 22. számú felnőtt háziorvosi körzetben a jövőben dr. Lázár Magdolna Csillához fordulhatnak a betegek, míg a 25. számú felnőtt háziorvosi körzetben – a Lencsési út 13. szám alatt – november 1-jétől dr. Orosi Norberttől kérhetnek segítséget a páciensek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában