Háziorvosi ellátás

2022.09.26. 13:39

Új doktor rendelhet két csabai körzetben

A 22. számú felnőtt háziorvosi körzetben a jövőben dr. Lázár Magdolna Csillához fordulhatnak a betegek, míg a 25. számú felnőtt háziorvosi körzetben – a Lencsési út 13. szám alatt – a tervek szerint november 1-jétől dr. Orosi Norberttől kérhetnek segítséget a páciensek.

L. B.

Sárközyné Dr. Szombati Márta

Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldala

Több változás is történt Békéscsabán a háziorvosi ellátásban.

A 22. számú felnőtt háziorvosi körzetben a jövőben dr. Lázár Magdolna Csillához fordulhatnak a betegek – ismertette Facebook-oldalán Szarvas Péter polgármester. A Fidesz-frakció nevében dr. Csicsely Ilona bizottság elnök nemrég sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt időszakban akadozott az ellátás a körzetben, így viszont megoldották a problémát.

A szakember korábban Muronyban ténykedett, de a békéscsabai ügyeleti munkában is szerepet vállalt. Az önkormányzat a békéscsabai munkába állását letelepedési támogatással segíti.

A 25. számú felnőtt háziorvosi körzetben – a Lencsési út 13. szám alatt – a tervek szerint november 1-jétől dr. Orosi Norberttől kérhetnek segítséget a páciensek. Ugyancsak a lakótelepet érintő hír, hogy szeptember 1-jével munkába állt a 9. számú házi gyermekorvosi körzetben dr. Varsányi-Kardos Olga, miután Sárközyné dr. Szombati Márta nyugdíjba vonult.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában