Országos fesztivál

2022.11.30. 18:51

Számos díjjal térhettek haza a szeghalmi mazsorettesek

Az idén 30 éves, nívódíjas Szeghalmi Mazsorett Együttes ötödik nagy generációja, a Százszorszép csoport eredményesen szerepelt nemrég az első alkalommal megszervezett Budapesti Országos Mazsorett Fesztiválon – ismertette Macskinné Pór Erzsébet művészeti vezető, hozzátéve, hogy a szakmai megmérettetésen öt korcsoportban 22 csoport és összesen közel 250 mazsorett vett részt.

L. B.

Eredményesen szerepelt a Szeghalmi Mazsorett Együttes Százszorszép csoportja a minap a fővárosi fesztiválon

A Balázs Fanni, Baranya Erika, Barna Napsugár, Boruzs Tamara, Fazekas Nikolett, Horgász Rebeka, Jakab Réka, Macsári Klaudia, Rónainé Turi Judit, Szabó Panna, Tóth Bernadett, Vári Anna alkotta szeghalmi gárda show kategóriában és pom-pom kategóriában egyaránt kiemelt arany oklevéllel térhetett haza. Emellett Baranya Erika elhozta a legjobb tamburmajornak járó különdíjat. Továbbá pom-pom kategóriában Igric-Macskin Zita, mix kategóriában pedig Macskinné Pór Erzsébet érdemelte ki a legjobb koreográfiáért járó különdíjat – sorolta a Szeghalmi Mazsorett Együttes művészeti vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában