Elismerések

2022.11.14. 16:01

Kulturális és sportos díjakról is döntöttek Békéscsabán

Kitüntetésekről is döntöttek a városi közgyűlés nemrég tartott ülésén – ismertette Szarvas Péter polgármester, valamint a Fidesz-frakció nevében Hanó Miklós alpolgármester a közelmúltban tartott sajtótájékoztatókon.

L. B.

Szigeti Csaba munkáját is elismerték a Békéscsaba Sportjáért kitüntetéssel /Archív fotó: Bencsik Ádám/

A Békéscsaba Sportjáért elismerést egyrészt dr. Dányi Józsefnek ítélték, aki orvosként szolgálta a sportot, több klubnál is eredményesen dolgozott. Másrészt Szigeti Csabának, a városháza osztályvezetőjének, aki számos sportos témában írt könyvet, ezekhez pedig fontos kutatómunkát végzett a békéscsabai és a Békés megyei sportot érintően.

A Békéscsaba Kultúrájáért díjjal ismerték el dr. Bagdi László ügyvédet, akinek számos verseskötete jelent meg, aki fontos szerepet tölt be a város kulturális életében. Emellett a Békés Megyei Szimfonikus Zenekart, amely magas színvonalú koncerteket ad, és elismert művészeti közösség nemcsak a térségben, hanem az országban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában