Energiatakarékosság

2022.11.13. 06:33

A kis házakba költöznek a közösségek a Csabagyöngyéből

A Csabagyöngye Kulturális Központban is át kell szervezni a munkát, miután a városi közgyűlés november elején a megemelkedett energiaárak miatt takarékossági lépésekről döntött.

20221028 Békéscsaba 10 év 100 fotó 1000 pillanat címmel nyitottak kiállítást pénteken a Jaminai Közösségi Házban a Békéscsabai Népi Díszítőművész Szakkör életéből. Fotó: Für Henrik FH Békés Megyei Hírlap Képen: Szente Béla a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója

Fotó: Für Henrik

A Csabagyöngye Kulturális Központ és telephelyei január első két hetében teljesen zárva tartanak. Azt követően viszont március 31-ig bizonyos napokon, általában heti három napon látogatható lesz a jaminai és a Lencsési Közösségi Ház, a Meseház klubház része, a mezőmegyeri tűztorony, valamint csütörtöktől vasárnapig a Munkácsy Emlékház – ismertette Szente Béla igazgató. 

Kiemelte: bár a központi épület ekkor is zárva tart, az abban működő közösségek többségének a kis házakban tudnak majd helyet biztosítani, hogy folytathassák a munkát. 

Azt is tervezik, hogy a Csabagyöngye Kulturális Központ előtti sátor elbontását követően két sátrat állítanak fel: egy olyan találkozóhelyet hoznának létre, ahol rendezvényeket is tarthatnak az első három hónapban.
 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában