Különleges élmény

2022.09.12. 09:48

Lóháton gázoltak a folyóba Szanazugban - Videóval

A Dobozi Lovas Egyesület látványos lóúsztatást rendezett szombaton a szanazugi strandon, ahol gyerekek is vízbe mehettek lóháton.

P. G.

Fotó: BMH

Lóúsztatást rendezett szombaton a Dobozi Lovas Egyesület a település szanazugi részén – tájékoztatta hírportálunkat a szervezet elnöke. Pécsi Krisztina, az egyesület elnöke elmondta, az eseményt hagyományteremtő szándékkal, immáron második alkalommal hívták életre, természetesen a strandszezonon kívül. A legfőbb céljuk az volt, hogy egy különleges élményt szerezzenek az érdeklődőknek, egy olyan programot, amely emlékeztet a tengerparti lovaglásokra.

 

Pécsi Krisztina kiemelte, kicsik és nagyok is egyaránt megtapasztalhatták, milyen érzés egy lóval a vízben kalandozni, mindezt a lehető legbiztonságosabban végrehajtva. A gyerekeknek különösen maradandó pillanatokat jelentett, hogy lóháton – ahogy említettük, teljes biztonságban – bemehettek a folyóba. A szervezők az esemény után mindent visszaállítottak az eredeti állapotába, ezt különösen fontosnak tartották már előzetesen is.

A programban négy lóval, Szilvával, Szederrel, Happy-vel és csikójával, Honey-val – amelyek haflingi kislovak – vettek részt az egyesület tagjai, akik alaposan kitettek magukért a rendezvény sikeréért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában