Békés megye

2022.09.23. 18:04

Díjnyertes mosolyok: átadtuk a győzteseknek az ajándékot

Véget ért a Beol.hu által meghirdetett Gyermekmosoly 2022-es őszi fotópályázata. Szerkesztőségünk pénteken adta át a nyereményeket a legszebb mosolyú lurkóknak.

T. N.

Kabódi-Oláh Barbara, Kabódi Norbert és lányuk Kabódi Mira, Gurbai Melissza és lánya Lészeg Letícia Ludmilla a díjátadás után

Fotó: Für Henrik

A pénteki díjátadón a győztes gyerekek és szüleik egy része tudott részt venni, őket Pocsaji Richárd főszerkesztő köszöntötte, valamint gratulált az eredményekhez. Összegezte, hogy az őszi fotópályázatra, amelyet két kategóriában hirdettünk meg, összesen 535 gyermek mosolyát megörökítő felvétel érkezett, a feltöltött fotókra pedig több mint 33 ezren szavaztak. Hozzátette, hogy évek óta népszerű ez a játék az olvasóink körében.

Az idei évben is online lehetett gyűjteni a szavazatokat a Gyermekmosoly játékunkban beküldött képekre.

Kabódi-Oláh Barbarának, Kabódi Norbertnek és lányuknak, Kabódi Mirának gratulál Pocsaji Richárd főszerkesztő

A legtöbb voksot a 0-3 éves korosztályban az orosházi csöppség, Kabódi Mira kapta. Szülei hírportálunknak elmondták, hogy nagyon megörültek, mikor megtudták, hogy ők hozhatták el első díjat. Azt viszont még nem döntötték el, mire használják fel az ajándékutalványt.

Gurbai Melissza és lánya, Lészeg Letícia Ludmilla

A mezőgyáni Lészeg Letícia Ludmilla édesanyja, Gurbai Melissza elárulta, hogy minden évben neveznek a versenyre, ez alkalommal pedig harmadik helyet sikerült bezsebelniük. A 2 éves kislány már el is döntötte, hogy mit szeretne a nyereményéből, választása egy mesefigurás ágyneműre és egy hajkréta szettre esett.

Kriska Attila, Zsingor Magdolna és lányuk, Inásel Hanna

A 4-7 éves korosztály képzeletbeli dobogójának második fokára a 6 éves Inásel Hanna állhatott fel. Édesapja elmondása szerint az egész család rendkívül örült a helyezésnek. A leányzó kérdésünkre elárulta, hogy még nem döntötte el, hogy pontosan mit is szeretne az utalványból.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és köszönjük, hogy megosztották velünk gyermekük fotóját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában