Munkácsy Negyed

2022.08.02. 16:43

A Beatrice és a Hősök is érkezik Békéscsabára

Augusztusban és szeptember elején is számos programot rendeznek a Munkácsy Negyedben – derült ki a város Facebook-oldalán közzétett plakátról.

L. B.

A Beatrice is fellép

Forrás: BMH

Több koncertnek ad otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ melletti stégszínpad, a könnyű- mellett a komolyzene ugyancsak fontos szerepet kap. Többek között fellép augusztus 13-án a Hősök, 18-án a Good Time Boys – Red Hot Chilli Peppers Tribute, 19-én Boggie. Augusztus 20-án várható a legjelentősebb durranás, amikor a Szent István téren koncertezik az Ivan And The Parazol, valamint a Beatrice. Augusztus 28-án szintén a főtéren nyári operagálát rendeznek a Békés Megyei Szimfonikus Zenekarral. Szeptember 9-én a stégszínpadon lép fel a The Biebers.

A programok között szerepel emellett a fiataloknak szóló Like fesztivál, amelyet szeptember 1-jén tartanak a Csabagyöngye Kulturális Központ stégszínpadán, továbbá a Szent István téren augusztus 22-én és 19-én, illetve szeptember 5-én sporthétfőket szerveznek, amelyek keretében bemutatkozhatnak a helyi sportegyesületek.

A részletes programot itt találja meg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában