Békéscsaba

2022.06.24. 12:24

Számos javaslatot kapott Varga Tamás

Fotó: Licska Balázs

Minél többen szavazzanak vasárnap a 4. számú egyéni választókerületben kiírt önkormányzati képviselőválasztáson, és támogassák Varga Tamás alpolgármestert, a Hajrá Békéscsaba jelöltjét – mondta Szarvas Péter polgármester pénteken a Lencsési úti orvosi rendelő előtti, dr. Ferenczi Attiláról elnevezett téren tartott sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta: Varga Tamás a kampány során megmutatta nyitottságát, közvetlenségét, emellett a helyiekkel találkozva sok problémát és felvetést megismert. Aláhúzta: ha bizalmat kap, akkor jól képviseli majd a körzetet.

Az alpolgármester hozzátette, az elmúlt hetekben valamennyi otthont, családot felkeresett, ami hasznosnak bizonyult, hiszen javaslatokat, megoldandó feladatokat kapott. Azt tapasztalta, hogy a választókerületben élők szeretik és tesznek is a környezetükért. A feladatok körét három részre osztotta. Egyrészt meg kell oldani a háziorvosi ellátást a Lencsésin, ebben voltak is egyeztetések. Másrészt a közlekedésben is akadnak gondok, főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakban. Harmadrészt folyamatosan tenni kell azért, hogy a közterületek egységesen gondozottak legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában