Frissítés

2022.06.29. 12:35

Hűsítőket osztanak Mezőkovácsházán a járókelőknek

A héten, a délelőtti órákban a mezőkovácsházi általános iskola előtti árnyékos területen a Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ munkatársai hűsítő limonádét osztanak a hőségriadóra való tekintettel.

Cs. I.

Fotó: Gigacz Balázs

Negyven liter hűsítővel készülnek minden reggel a szociális területen dolgozók, ám olyan nagy a népszerűsége a kezdeményezésüknek, hogy gyorsan elfogy a hűtött limonádé.

Kovalik Angéla intézményvezető elárulta, nagyon jók a visszajelzéseik. A mezőkovácsháziak hálásak, szívesen veszik, ha megkínálják őket. Az időpont egyébként is olyan, amikor az ügyeiket intézők úton vannak, amikor bevásárlásaikat bonyolítják a lakosok. Ebben a tikkasztó hőségben pedig minden korty frissítő ital nagyon jót tesz a felhevült szervezetnek.

Ezen a héten, a délelőtti órákban lehet számítani a humán szolgáltató munkatársaira az utcán. Megtudtuk, a városháza előtt felállítottak párakaput is.

Kapcsolódó cikkünk: Vizet osztanak a járókelőknek Békéscsabán és Mezőhegyesen is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában