Meglepetés

2022.05.27. 18:36

Ugróiskolával készülnek a szülők Kisdombegyházán

Közeleg május utolsó vasárnapja, a falubeli szülők közössége a gyermeknapra meglepetéssel készült. Másik településen látott ötlet nyomán összefogtak s néhány nap alatt felfestettek 40 méter hosszúságban a települési park előtti járdaszakaszra egy ugróiskolát.

Cs. I.

A közösségi színtér munkatársa, Marosán-Talpai Enikő elmondta, egy jótákonysági lángossütés bevételéből vettek időtálló lábazat és betonfestékeket és eszközöket.

– Az ötlet példás összefogással valósult meg, a színek, a formák kiválasztása után láttunk munkához: 13 szülő, két kamasz és egy lelkes battonyai édesanya gyermekeivel is csatlakozott. Ő kerékpárral érkezett, azt mondta, a közösség hetén nem szeretne kimaradni ebből a szuper kezdeményezésből. Jó volt a csapat és még jobb lett a végeredmény – mutatta a színes járda játékait Enikő.

A községben majd félszáz óvodás és kisiskolás korú gyermek él, nekik szánták a kezdeményezők ezt az egyszerű, de nagyszerű, játékos megoldást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában