Beruházás

2022.05.11. 20:28

Közel 300 millió forintot nyert Bodzás útfejlesztésre

Varga Gábor Medgyesbodzás alpolgármesterének örömteli hírét, miszerint jelentős fejlesztésre nyert a település forrásokat, Erdős Norbert országgyűlési képviselő közösségi oldalán megerősítette.

Cs. I.

Illusztráció /Fotó: Lang Róbert/

A medgyesbodzási polgármester úgy fogalmazott: a közös munka meghozta gyümölcsét. Majd 292 millió forint támogatás érkezik Medgyesbodzásra útfejlesztés céljából.

- A Külterületi helyi közutak fejlesztési című VP6-7.2.1.1-21 kódszámú pályázatunkon közel 292 millió forint támogatást realizáltunk (gábori sportpályától a görbedi kanyarig).

Kétségkívül, az elmúlt 30 év legnagyobb beruházása ez - fogalmazott Varga Gábor.
-  Szeretném megköszönni a Kertészek Földje Akciócsoport Egyesületének a hibátlan előkészítését. Bízunk benne a jövőben is, hasonlóan készítik elő a pályázatainkat. Sokat hallunk még az új országgyűlési képviselőnkről, Erdős Norbertről, akinek ismét csak köszönettel tartozunk, hogy közbenjárásával, elősegítette pályázatunk sikerességét. A közös munka, ismét meghozta a gyümölcsét. Folytatjuk tovább és lassan, de biztosan, újabb jó hírek érkeznek majd falvaink lakosaihoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában