Elismerés

2022.05.28. 18:27

Átadták a Sursum Corda-díjakat Békésen

Ünnepélyes keretek között adták át a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) békési szervezete által alapított és a helyi önkormányzat által is támogatott Sursum Corda (Emeljük fel szívünket) elnevezésű díjakat pénteken délután, a római katolikus plébánia közösségi termében. Az elismerést idén Szilágyi Imre Sándornénak és dr. Farkas Istvánnak ítélték oda.

P. G.

Dr. Farkas István és Szilágyi Imre Sándorné érdemelte ki a díjat /Fotó: Gazsó János/

Az esemény egyik különlegességét az adta, hogy a programot egy rendhagyó irodalmi kávéház részeként rendezték meg. A kitüntetést évek óta a város életének egészségügyi és szociális területén kifejtett kiemelkedő tevékenységükért, életművükért kapják a kitüntetettek.

Szilágyi Imre Sándorné gyermekgyógyászati asszisztensnő, az emberi jóság mosolygó megtestesítője, az élet viharaiban is a megnyugtató nyugalom sziklájaként, az odafigyelés és empátia, a precíz szakmaiság példájaként vehette át a díjat. Dr. Farkas István háziorvos méltatásában elhangzott, igazi polihisztor, néha szigorú, de rendkívül lelkiismeretes, pontos, precíz szakember, aki igazi kollégaként segíti munkatársait, az egészségügyben dolgozókat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában