Fórum

2022.03.18. 17:56

Vésztőn és Szeghalmon járt Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Leel-Őssy Gábor országgyűlési képviselőjelölttel tartott fórumot pénteken Vésztőn és Szeghalmon.

Márki-Zay Péter Vésztőn is járt /Fotó: Beol.hu/

Leel-Őssy Gábor arról beszélt, hogy nem a hatalom szeretetére, hanem a szeretet hatalmára van szükség. Márki-Zay Péter szerint hazánk a legkorruptabb ország, és hogy tisztességes emberek kellenek a Parlamentbe.

Mint azt megírtuk, baloldali politikusok többször is tettek olyan nyilatkozatot az elmúlt időben, miszerint leállítanák az orosz gázszállítást és a Paks 2 beruházást. Ennek kapcsán hírportálunk megkérdezte Márki-Zay Pétertől, egyetért-e azzal az ellenzéki követeléssel, hogy vegye fel az Európai Unió a szankciós listára az orosz földgáz és kőolaj importját.
Azt felelte, hogy az ellenzéknek nincs ilyen követelése, és hogy az orosz gáz szankcionálása fel sem merült. Azt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök megszavazta az orosz-ukrán háború kapcsán az uniós szankciókat. Ő nem látja szükségét a szankciók bővítésének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában