Közlekedés

2022.02.05. 09:00

Sokaknak fontos utat újítanak fel Méhkeréken

Az útfelújítási tervek között elsőbbséget élveznek azok a szakaszok, amelyek a település egész közlekedésére hatással vannak – írta Tát Margit polgármester a Facebook-oldalán.

L. B.

Hírportálunk kérdésére hozzátette: a Magyar Falu Program keretében ezért most a 015/3 helyrajzi számú önkormányzati út korszerűsítését tervezik, amely az újszalontai elágazástól egy vasúti átkelőn keresztül egy vállalkozó telepéig tart. A beruházást két ütemben valósítanák meg, most, előbb az újszalontai elágazástól a vasúti átkelőig tennék rendbe az utat 500–600 méteren, majd később felújítanák az átkelőtől a vállalkozásig tartó 300 métert is, és ebben a projektben a vasúti átjáró biztonságossá tétele ugyancsak szerepelne. Hangsúlyozta: az önkormányzati út korszerűsítése azért lenne fontos, mert akkor csökkenhetne a településen átmenő forgalom, és ennek köszönhetően biztonságosabbá válhatna a belterületi közlekedés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában