Képviselő-testület

2022.01.15. 13:00

Állatok miatt érkezett be több panasz a gyarmati hivatalba

A polgármesteri hivatal tavalyi tevékenysége is szóba került a képviselő-testület minap tartott ülésén. Az elmúlt két év munkavégzését megnehezítette a pandémia, de megfelelően vették az akadályokat a szakemberek – írta dr. Blága János jegyző a grémium elé került anyagban.

L. B.

Koncz Imre polgármester elmondta: a képviselő-testület elégedett a városházán folyó munkával. Az anyag szerint tavaly 222 gyermek részére állapítottak meg rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot; 79 fiatal számára pedig hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetet. Ebben a dokumentumban írtak arról, hogy fontos a közterületek tisztasága, és hogy a helyieknek 2019-ben több száz értesítést küldtek ki az ingatlan és az ahhoz tartozó közterület gondozatlansága miatt. Bejelentések alapján is tartanak ellenőrzéseket a városháza szakemberei, ilyenkor jegyzőkönyvet, fotókat készítenek. Főleg állatok tartására vonatkozó panaszok futnak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában