Akció

2021.12.09. 15:57

Töves fenyőket osztottak szét Gyulaváriban

Mintegy száz fenyőt osztott szét a Gyulaváriban és Dénesmajorban élők között az Együtt Gyulaváriért Egyesület csütörtökön – tájékoztatta hírportálunkat Szabó Károly.

P.G.

Az akció szervezője, önkormányzati képviselő elmondta, bár már korábban is hívtak életre hasonló kezdeményezést, ilyen formában első alkalommal bonyolították le a programot.

– A gesztus legfőbb célja, hogy segítsük a nehezebb helyzetben élőket, illetve a rászorulókat karácsony előtt. Bízom benne, hogy az érintett családok és a gyermekek ünnepét kicsit szebbé tudjuk tenni ezzel a lehetőséggel – tette hozzá Szabó Károly, akitől megtudtuk, hogy a fenyőket az önkormányzat gyulavári kirendeltsége előtt vehették át a rászorulók. Az akció szervezője kitért arra, hogy az egyesület töves fenyőket szerzett be és adott át az érintetteknek.

– Reméljük, hogy mindenki, aki csak teheti, az újévben elülteti a fákat, amelyek megfakadnak majd, így maguk a városrészek is tovább szépülhetnek. A programmal a környezettudatosságot is népszerűsítettük – fogalmazott Szabó Károly.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában