kultúra

2021.12.02. 21:39

Különleges programokkal készül a szentesi színház

Decemberben is folytatódik a Szentesi Szalon előadás-sorozat, emellett gálaműsorral, egy karácsonyi darabbal és szilveszteri mulatsággal is várják a nézőket a Tóth József Színház és Vigadóban.

A bérletek megújítása is nemsokára indul, erre december 9-étől jelezhetik igényüket a bérletesek – írja a delmagyar.hu.

– Bízunk benne, hogy az új darabjainkat is ugyanolyan örömmel és szeretettel fogadják majd, mint az eddigi előadásokat

– mondta el Seregi Zoltán, a Tóth József Színház és Vigadót vezető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója.

Különleges programokkal vár decemberben a színház, jelentette be Szojka Cinthia és Seregi Zoltán /Fotó: Majzik Attila/

Kiemelte, négy új előadással várják majd a nézőket: a Sweet Charity című musicalt, a Lili bárónő című operettet, egy zenés történelmi játékot, a Jöjj el szabadságot és legendás Száll a kakukk fészkére című könyv és film színpadi változatát, a Kakukkfészek című darabot állítják színpadra. Szilveszterkor egy vígjátékkal, állófogadással és pezsgővel köszöntik majd az új évet.

Mint Szojka Cinthia Daniella művészeti vezetőtől megtudtuk, ebben a hónapban is folytatódik a Szentesi Szalon előadás-sorozat. A beszélgetések iránt egyre nagyobb az érdeklődés, ezért továbbra is érdekes embereket szeretnének elhozni a városba. A még hátralévő decemberi előadásokon Bihari Brigitta jeltolmács és Illés Fanni Világ- és Paralimpiai bajnok mellúszó lesz a Szentesi Szalon vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában