Békéscsaba

2021.11.19. 12:49

Égnek az ünnep fényei a Centerben

Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója a péntek délelőtti sajtótájékoztatón elmondta, karácsony közeledtével hagyomány náluk, hogy a születésnap környékén izzanak fel a karácsonyi dekoráció fényei.

Ny. L.

Hrabovszki György /Fotó: Szilágy Viktor/

Az igazgató kiemelte, 2001. november 23-án nyitotta meg kapuit Békés megye első, azóta is egyetlen bevásárló- és szórakoztatóközpontja. A nyitáskor 33 üzlettel indultak, mára már több mint száz működő üzlettel, vendéglátóegységgel, színvonalas szolgáltatókkal várják nap, mint nap a vásárlókat.

 

Vannak olyan üzletek, melyek a nyitás óta állnak a vásárlók rendelkezésére. Hrabovszki György elmondta, a vásárlók megszokhatták már, hogy a születésnapon az ünnepelt ajándékoz.

Hrabovszki György /Fotó: Szilágy Viktor/

– A járványhelyzetre való tekintettel idén nagyrendezvény helyett november 9-től egész hónapban számos nyereményjátékkal, ajándékokkal, attrakciókkal, forgataggal kedveskedünk a velünk ünneplőknek – emelte ki Hrabovszki György.

/Fotók: Imre György/

– Ami fontos tudnivaló, a kormány csütörtökön bejelentett döntése alapján szombattól a maszkviselés beltéren, így a Csaba Centerben is kötelező – tette hozzá .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában