Pljesovszky Lászlóné

2021.11.24. 07:49

Díjjal ismerték el a békéscsabai alkotó munkáját

Kiállítása nyílt Pljesovszky Lászlónénak a Lencsési Közösségi Házban a napokban. A békéscsabai alkotó gobelinkiállítását Zsibrita Mária nyugalmazott pedagógus nyitotta meg.

V. N.

Az eseményen elhangzott, Pljesovszky Lászlóné férje halálát követően vette fel a kapcsolatot a lakóterületen működő közösségekkel, így talált rá a Lencsési Közösségi Házra és az ott működő nyugdíjasklubra. Az első nyilvános program, mely munkái köré szerveződött, az általa készített gobelinekből összeállított kiállítás volt 2018-ban.

Pljesovszky Lászlóné (virággal) rögtönzött tárlatvezetést tartott az érdeklődőknek /Fotó: Lencsési Közösségi Ház/

Az alkotás mellett aktívan kivette a részét a nyugdíjasklub szinte valamennyi programjából, a nagyobb rendezvényeknél segített, közreműködött, valamint gondozza a Lencsési Közösségi Ház környékét.

– Úgy ítéltük meg, hogy önkéntes munkájának elismeréseként a Csabagyöngye Önkéntes Díj nála méltó kezekben lesz – fogalmazott Takács Péter, a közösségi ház vezetője pénteken, az elismerés átadásakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában