DAREH

2021.10.12. 12:44

Ezeken az időpontokon lesz lomtalanítás Békéscsabán

November elején és közepén fog legközelebb a DAREH lomtalanítást tartani Békéscsabán.

Békéscsaba több kerületében most szombaton lesz a lomtalanítás

Fotó: Lang Róbert

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. közleményben tájékoztatta hírportálunkat arról, hogy Békéscsabán

november 6-án (szombaton), az I. körzetben, november 13-án pedig (szintén szombaton) a II. körzetben lomtalanítási napot tart.

A DAREH a háztartásában feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat (amelyek méreteik miatt nem rakhatók a kukába) szállítja el. A feleslegessé vált bútorokat, használati tárgyakat, amelyek mások számára még használhatóak, azokat a segélyszervezeteknél, szociális szolgáltatóknál is leadhatjuk, így segíthetünk másokon, illetve csökkenthetjük a hulladéklerakás mennyiségét, ezzel óvva a környezetet.

A társaság arra kéri a lakosokat, hogy a gyűjtés napján reggel hat óráig a lakóház előtti, a szemétszállító autóval jól megközelíthető közterületre helyezzék ki a hulladékot, és ne az úttestre, ahol akadályozhatják a forgalmat.

Lomtalanítási körzetek

1. körzet:

Jamina (Szarvasi út – Budapest vasútvonal – Kereki u. által határolt terület), Kenderföldek, Mezőmegyer, Fényes, Gerla, Dobozi út elkerülőn kívüli szakasza, Szója utca és Meteor utca

2. körzet:

Belváros, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, VI. kerület, Vandhát, Béke -kertek, Keleti-kertek, Borjúréti-kertek, Kastély-szőlők

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában