csemeték

2021.10.23. 19:00

Az újszülöttek tiszteletére telepítettek Vésztőn

Újabb növényekkel bővült nemrég az úgynevezett Születés-park és közösségi arborétum, azokat az elmúlt egy évben született 73 gyermek tiszteletére ültették.

L. B.

Mint ahogy a város Facebook-oldalán írták, díszsomot, mogyorót, labdarózsát, bordó hólyagvesszőt, karcsú oszlopos fenyőt, jósika orgonát, sárga hólyagvesszőt, prágai bangitát, jezsáment és aranyvesszőt telepítettek.

Karakas Anikó polgármester emlékeztetett, egy évvel ezelőtt ültették el az első facsemetéket a területen, és hozzátette: egy év alatt a gyerekek is rengeteget nőttek. Hangsúlyozta: gyermekek nélkül nincs jövő, a jövő ott rejtőzik minden apró szempárban. Kiemelte azt is: az jelzi, hogy a város él és virágzik, hogy az elmúlt egy évben is születtek gyermekek Vésztőn. Nekik példát kell mutatni.

– A fák összekötnek minket – folytatta, majd úgy összegzett: a cél az, hogy egy összetartó közösséget építsenek Vésztőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában